4 Лютого 2020
Новини

На Волинь повертається люта зима, — синоптики

На Волинь повертається люта зима, — синоптики

На Волині передбачається ускладнення погодних умов через переміщення активного циклону з заходу.

У другій половині дня 4 лютого та вночі 5 лютого буде посилення північного вітру зі швидкістю 15-20 м/с, дощ з переходом у мокрий сніг та сніг, місцями налипання мокрого снігу, утворення снігового покриву висотою 2-7 см, на дорогах ожеледиця, - пише Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Такі погодні умови будуть ускладнювати роботу енергопостачання, комунальних служб, будівельної галузі та руху автотранспорту (рівень небезпечності І-жовтий).

"Закликаємо водіїв та інших користувачів доріг неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути максимально уважними, обережними та взаємоввічливими на автошляхах, не створювати заторів на проїзній частині і не заважати роботі снігоприбиральної техніки, а також не бути байдужим до інших учасників дорожнього руху, які потребують допомоги", - йдеться у повідомленні.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення Волині телефонуйте до чергового оператора Служби автомобільних доріг у Волинській області, тел. (0332) 78 54 69.

Якщо негода застала в дорозі, її можна перечекати в спеціально відведених місцях відстою автотранспорту (детальніше за посиланням:
https://vl.ukravtodor.gov.ua/vodiiam_ta_pereviznykam/informatsiia_pro_naiavnist_stoianok_ta_mists_vidstoiu_transportnykh_zasobiv/informatsiia_pro_naiavnist_na_avtomobilnykh_dorohakh_zahalnoho_korystuvannia_derzhavnoho_znachennia_volynskoi_oblasti_stoianok_ta_mists_vidstoiu_dlia_transportnykh_zasobiv_u_zymovyi_period_2019-2020_rokiv.html

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: погода, Волинь
В тему