4 Лютого 2020
Новини

Де знімали новий кліп луцького гурту «Флайза»

Де знімали новий кліп луцького гурту «Флайза»
Один з лідерів гурту Андрій Тимчук та директор WEST AUTO HUB Юлія Риковська

Нещодавно музичний гурт з Луцька ФлайzZzа випустив новий кліп на пісню "Вогнем і Мечем".

WEST AUTO HUB долучився до фінансування ролика та безкоштовно надав приміщення для зйомки — частину відео відзняли саме на території комплексу, повідомили в компанії.

"Від усього гурту ФлайzZzа та від знімальної групи хотів би щиро подякувати WEST AUTO HUB за підтримку. Нам надзвичайно приємно було отримати схвальну відповідь на наше прохання у допомозі. Компанія надала нам для зйомок своє приміщення, максимально йшла назустріч усім нашим потребам та ще й надала фінансову підтримку", - розповів лідер гурту ФлайzZzа Андрій Тимчук.

Зйомки кліпу на території WEST AUTO HUB тривали вночі, а працівники зробили усе, аби вони були комфортними та принесли якісний результат.

"Наша компанія завжди намагається підтримати ініціативних й творчих людей. Ми часто долучаємося до різних цікавих музичних, художніх, спортивних та інших заходів. Особливо раді долучатися до соціальних проєктів, що пов’язані з українською культурою та її популяризацією. Кожен з нас перейнявся ідеєю та допомагав у процесі зйомки. Тим більше, команда гурту ФлайzZzа — наші земляки, тому допомогти їм було для нас особливо приємно", - зазначила менеджер з регіонального розвитку та маркетингу WEST AUTO HUB Вікторія Доманська, яка стала тригером такої ініціативи компанії.

Вікторія Доманська
Вікторія Доманська

"Дякуємо окремо за людяність у спілкуванні з усіма представниками персоналу, з якими ми перетнулись. Спасибі й керівництву за розуміння – тільки разом ми зможемо робити нашу країну щасливішою та заможнішою. Зичимо вам шалених успіхів як у вашій спільній справі, так і кожному в особистому житті. Міцного здоров’я та гарних новин", - додав лідер гурту ФлайzZzа Андрій Тимчук.

WEST AUTO HUB підтримує українську музику й вітає гурт ФлайzZzа з випуском нового кліпу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: культура, музика, Волинь
В тему