3 Лютого 2020
Новини

Розшукували шість років: СБУ затримала бойовика (відео)

Розшукували шість років: СБУ затримала бойовика (відео)

Контррозвідники Служби безпеки України затримали в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі колишнього бойовика так званої "ДНР", який шість років перебував у всеукраїнському розшуку.

Як повідомили в СБУ, оперативникам спецслужби вдалося з'ясувати – житель Слов'янська добровільно вступив в так звану "бригаду народної міліції ДНР" і зайняв "пост" заступника командира одного з взводів.

"Відомо, що в складі бандформування "Тайфун" бойовик протистояв силам АТО на території Донецької та Луганської областей. Зокрема, він брав участь в бойових діях під Шахтарськом, Опитним, Спартаком і Новоазовськом" , – йдеться у повідомленні.

У 2016 році бойовик покинув ряди терористів і виїхав до Росії на заробітки. В результаті спецоперації СБУ зловмисника затримали на митному пункті пропуску "Мілове".

В рамках кримінального провадження тривають слідчі дії. Затриманий дає свідчення про свою участь в діяльності терористів. Заходи по затриманню проводилися спільно з співробітниками Нацполіціі і Державної прикордонної служби.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: сбу, війна на сході україни
В тему