1 Лютого 2020
Новини

У Києві запрацював унікальний готель для котів (відео)

У Києві запрацював унікальний готель для котів (відео)

Масаж, ароматерапія і антистресові процедури. Але все це різноманітність релаксації не для людей, а для котів.

У столиці відкрили унікальний готель для тварин- кототель. За добу в умовах догляду і комфорту просять 500 гривень, пише Сьогодні.

Разом з пушистиком по імені Хакі Марія живе 7 років. Але кар'єра танцівниці іноді кличе у відрядження. Так і зараз. І зараз вперше чотириногий залишиться не при друзів або ветклініці, а в унікальному котячому готелі.

"Начебто він добре себе тут почуває. Будиночок йому сподобався. Відразу зайшов. На три дні (залишу). Але якщо треба буде довше, то ми подивимося, як ми будемо себе почувати. Поки що все чудово. Він уже поспав, поїв. Попили, посиділи, полазили", – каже Марія.

Спостерігати за улюбленцем онлайн Марія зможе цілодобово.

"У кожного клієнта в телефоні ставиться найпростіша програма. Він може в будь-який час доби подивитися через камеру, яка є в кожному номері, що робить його кіт. Як він їсть, як він спить, як він грає", – пояснює Сергій Клочко, зоопсихолог.

У кототеле для тварин влаштували зручні бокси. Усередині все для ідеального котячого відпочинку, а от зовні розваги і активності.

"Спеціальні співробітники роблять йому масаж, вони стежать за тим, щоб він не стресував і активно рухався. Є спеціальні ігри, є кварцування, очищення повітря, є спеціальні куби, які ми побудували для того, щоб тварини почували себе комфортно і отримували емоційне навантаження", – каже зоопсихолог.

Фоном грає заспокійлива музика, написана спеціально для чотириногих.

А ще фахівці використовують феромони, які імітують запах материнського молока і дуже добре заспокоюють. Знімають стрес в тварини. Але і це ще не все. Затишну атмосферу в котел створює і ароматерапія. Запах лаванди і котячої м'яти на пухнастих гостей діє заспокійливо.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
В тему