31 Січня 2020
Новини

У Польщі українець покусав чоловіка

У Польщі українець покусав чоловіка

У Варшаві 28-річний українець намагався відібрати смартфон у перехожого.

Як повідомляє YAVP.PL з посиланням на сайт місцевої поліції, інцидент стався ввечері. Українець попросив чоловіка, який стояв на тротуарі й говорив по телефону, дати йому подзвонити, начебто, щоб викликати “швидку”.

Незнайомець пояснив, що в телефоні сіла батарея. Після цього українець накинувся на нього з кулаками, повалив на землю, почав бити по голові, кусати та пробував вирвати смартфон вартістю близько 5 тисяч злотих. Агресію припинили випадкові свідки, які відтягнули нападника.

Поліція, яка була неподалік, арештувала громадянина України. Чоловік розповів, що працює у варшавському ресторані, а свою поведінку пояснив тим, що його начебто отруїли колеги по роботі, щось підсипавши в їжу. Затриманий постійно повторював, що почав погано себе почувати відразу, як тільки вийшов з місця роботи. Коли ж до чоловіка правоохоронці викликали лікарів, ті після обстеження не виявили жодних проблем зі здоров’ям.

Прокуратура звинуватила громадянина України в пограбуванні. За таке йому може загрожувати навіть до 12 років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: польща, українці у польщі
В тему