31 Січня 2020
Новини

У Луцьку запрошують на круті прем'єри (відео)

У Луцьку запрошують на круті прем'єри (відео)

У Луцьку з 31 січня по 2 лютого в кінотеатрі Multiplex, що в РЦ «Промінь», - дуже круті прем’єри, які ви не можете пропустити.

1917

Жанр: історичний, військовий

Бенедикт Камбербетч в епічному військовому екшні від оскароносного режисера Сема Мендеса. Двоє молодих солдатів отримують наказ доставити важливе повідомлення у глибокий тил ворога. Часу критично мало і, якщо операція провалиться, загине понад тисячу бійців, серед яких рідний брат одного з них. Історія великої відваги, де від однієї миті залежить чиєсь життя.

Джентльмени

Жанр: кримінал, комедія

Головний герой фільму у виконанні харизматичного Меттью Макконахі – успішний кримінальний бізнесмен, який хоче вийти з бізнесу та зажити життям чесного буржуа зі своєю красунею-дружиною. Але простого виходу зі світу криміналу не існує. Тепер йому потрібно знайти шлях найменшого супротиву, продати вигідно бізнес та залишитись живим.

Маленькі жінки

Жанр: мелодрама

Меріл Стріп, Емма Вотсон, Сірша Ронан і Тімоті Шаламе в епічній екранізації світового бестселера! Історія чотирьох сестер таких різних, але назавжди відданих одна одній. Вони кохають, долають труднощі і шукають свій шлях у житті, на тлі доленосних історичних подій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, розваги, кіно
В тему