29 Січня 2020
Новини

Маленьку лучанку паралізувало через пневмонію (фото)

Маленьку лучанку паралізувало через пневмонію (фото)

Через важку двобічну пневмонію дворічна Олександра Філімонюк з Луцька в критично-важкому стані.

Наразі дівчинка знаходиться у відділенні інтенсивної терапії Волинської обласної інфекційної лікарні. Про це повідомила мама Олена Філімонюк, - пише ІА "Волинські новини".

Зі слів мами, 12 січня цього року її дворічна донечка потрапила в реанімацію інфекційної лікарні у місті Луцьку. Ускладнення важкої двобічної пневмонії спровокували важкий діагноз – синдром Гієна-Баре та застійну бактеріальну двобічну пневмонію.

Родина у розпачі, адже у дитини паралізувало всі кінцівки. Вона знаходиься на штучній вентиляції легень, бо через параліч дихальних шляхів не може дихати самостійно.

Інформацію про стан маленької Саші підтвердили й у відділенні інтенсивної терапії Волинської обласної інфекційної лікарні.

«Дуже прошу вас про допомогу, хто чим зможете, хто молитвою, хто у фінансовому плані. Всі заощадження родини вже вичерпані. Наш лікар, Сулім В.Й. каже, що наші шанси критично малі, Але є!!! Ми усіма силами стараємося зібрати хоч якусь копійку, бо препарати дуже дорогі. Якщо хтось має можливість і бажання поставити свічечку за здоров’я моєї Сашулі, благаю допомогти. Немає різниці якої віри.... Бог один. Я буду Вам дуже вдячна за допомогу», – благає про допомогу мати.

Номер картки для допомоги коштами :

5168757326966589, Філімонюк Олена Анатоліївна

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, допомога
В тему

Останні матеріали