29 Січня 2020
Новини

Водія, який збив на смерть родичку головного патрульного Рівненщини, взяли під варту

Водія, який збив на смерть родичку головного патрульного Рівненщини, взяли під варту

Мешканця Ковельського району Романа Хвіщука, який на пішохідному переході в селі Копачівка Рожищенського району збив 23-річну дівчину та втік з місця аварії, взяли під варту терміном на 2 місяці.

Про це інформує ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, потерпіла померла у лікарні. Згодом стало відомо згодом, що її звали Ірина Мерчук.

Як повідомив у Facebook родич загиблої, начальник Управління патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук, її збив на пішохідному переході водій, у якого за минулий рік було 4 штрафи за водіння. До слова, його авто знайшли у Княгининку, самого винуватця розшукували.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що до скоєння летальної ДТП причетний автомобіль «Peugeot Expert» за кермом якого перебував 38-річний житель Ковельського району.

Йому оголосили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої) та ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Сьогодні Луцький міськрайонний суд Волинської області обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб.

Підозрюваному загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, поліція, суд
В тему