29 Січня 2020
Новини

Коли в Луцьку почнуть демонтувати Старий ринок

Коли в Луцьку почнуть демонтувати Старий ринок

Луцька міська рада припинила право користування земельною ділянкою, на якій розташований Старий ринок.

Тож після 1 лютого базар планують перенести. Про це йшлося 29 січня під час засідання міської ради, пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, раніше Луцька міська рада повідомляла підприємців Центрального ринку, що при переїзді до 1 лютого на торговий комплекс «Новий ринок» (вул. Боженка), вони зможуть скористатися пільгами щодо оплати торгового місця. Після 1 лютого скористатися такими пільгами буде неможливо. Зокрема, після 1 лютого міська рада вживатиме заходи щодо примусового демонтажу тимчасових споруд та МАФів, що розміщені на цій території з порушенням законодавства.

Голова земельної комісії Олександр Козлюк запропонував включити в порядок денний проєкт рішення про припинення права користування комунальному підприємству «Луцькі ринки» користування земельною ділянкою на вулиці Глушець, 1. З його слів, на припинення користування є лист-згода комунального підприємства.

Заступник директора КП «Луцькі ринки» Михайло Ломага розповів, що міською радою оголошено конкурс на проведення реконструкції Старого ринку, відповідно до концепції розвитку Старого міста. Тож розглядається можливість звільнення території Центрального ринку від металевих конструкцій, аби в подальшому привести відповідні роботи.

«Ми виконуємо рішення міської ради», - зазначив представник комунального підприємства.

Олександр Козлюк додав, що в преамбулі звернення вказано його мету: розвиток туристичної привабливості міста.

Депутати підтримали проєкт рішення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, ринки
В тему