28 Січня 2020
Новини

Волиняни їдуть до Фінляндії на чемпіонат світу з риболовлі

Волиняни  їдуть до Фінляндії на чемпіонат світу з риболовлі

У Фінляндії 12-16 лютого 2020 відбудеться  XVII чемпіонат світу з риболовлі з мормишкою.

Відтак до складу української збірної потрапило троє спортсменів з Волині – Павло Хвас, що наразі представляє Тернопільську Федерацію риболовного спорту, Дамір Шихотаров (президент Федерації риболовного спорту України у Волинській області), який поїде до Литви у якості тренера, та Святослав Халєєв.

Загалом за право представляти Україну на світовій арені боролися 19 рибалок. Відбір проходив на річці Серет (Тернопільська обл.).

У результаті чесної боротьби сформувався склад української збірної по мормишці (риболовлі на льоду) 2020:  Роман Перепелиця (Дніпропетровська ФРС), Михайло Гордієнко (Дніпропетровська ФРС), Віталій Стадніченко (Дніпропетровська ФРС), Дмитро Корзенков (ФРС м. Київ), Павло Хвас (Тернопільська ФРС), Денис Новгородський (Київська обласна ФРС), Владислав Сидорякін (Запорізька ФРС), Костянтин Білошицькій (Дніпропетровська ФРС).

Читайте також

Головний тренер української збірної Віталій Левченко, керівник напрямку риболовлі з льоду на мормишку  Федерації риболовного спорту України. Тренери збірної України: Олексій Зайко (Дніпропетровська ФРС) та Дамір Шихотаров (Волинська ФРС). Помічник - Святослав Халєєв (Волинська ФРС).

Генеральний спонсор збірної - компанія Flagman, найбільша в Східній Європі мережа рибальських супермаркетів, в яких представлений найширший асортимент товарів для рибного лову та активного способу життя.

Українська збірна з риболовлі

Нагадаємо, що на XVI чемпіонаті світу з ловлі риби на мормишку з льоду, який пройшов 26-27 січня 2019 в Болгарії, на першому місці опинилась команда Литви (13 кг 894 г), команда Білорусі посіла друге місце (10 кг 276 г), а на третьому - команда України з уловом 9 кг 877 г.

Всього в світовому турнірі минулого року брали участь команди з 15 країн: крім уже названих, Болгарії, Латвії, Монголії, Норвегії, Польщі, Росії, Румунії, США, Фінляндії, Чехії, Швеції та Естонії.

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, риболовля, спорт
В тему

Останні матеріали