28 Січня 2020
Новини

У Києві з кав'ярні вигнали атовця, який зайшов погрітися

У Києві з кав'ярні вигнали атовця, який зайшов погрітися

У Києві в одному з закладів популярної мережі кав'ярень Aroma Kava розгорівся скандал.

Як розповіла киянка Валерія Крохмальна, неприємний інцидент стався на вулиці Сагайдачного, 41. За її словами, вона зайшла в кав'ярню, щоб випити чаю. Зробила замовлення і сіла за столик. У цей момент офіціант і прибиральниця на підвищених тонах вимагали в літнього чоловіка залишити приміщення. За словами Валерії, він був одягнений бідно, але пристойно і поводився спокійно. Тоді вона пригостила його чашкою кави, вислухавши від персоналу, що не повинна купувати напій "такому" чоловіку та інші неприємні речі.

Чоловік в підсумку підсів до Валерії і завів розмову. Він виявився ветераном АТО, лікарем за освітою і інтелігентною людиною, в якого не вистачило грошей на каву. Він зайшов до закладу погрітися. Потім Валерія пішла у своїх справах і згодом дізналася, що персонал знову взявся за своє.

"У чоловіка відібрали кави, мотивуючи це тим, що не він оплатив замовлення. На нього посипалися погрози, що якщо він відіп'є з чашки, в заклад викличуть поліцію і звинуватять його в крадіжці", - пише дівчина.

У Facebook під постом з цією історією компанія написала наступне повідомлення:

"Доброго дня! Нам дуже шкода, що сталася подібна ситуація! Так ставитися до наших гостей не може бути".

 Валерія Крохмальна
Валерія Крохмальна

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, ато, скандал
В тему

Останні матеріали