27 Січня 2020
Новини

Розшукують водія, який на смерть збив родичку головного поліцейського Рівненщини (фото)

Розшукують водія, який на смерть збив родичку головного поліцейського Рівненщини (фото)

У селі Копачівка Рожищенського району автомобіль збив 23-річну жительку Ковельського району й втік із місця дорожньо-транспортної пригоди. Правоохоронці досі встановлюють місце перебування водія.

Про це повідомляє пресслужба у Волинській області.

Нагадаємо, у п’ятницю, 24 січня, ввечері на пішохідному переході в селі Копачівка Рожищенського району автомобіль збив 23-річну жительку Ковельського району й втік із місця дорожньо-транспортної пригоди. Від отриманих травм потерпіла померла в лікарні.

Як пише ІА "ВолиньPost", загибла дівчина - родичка очільника патрульної поліції у Рівненській області Сергія Марчука.

Співробітники поліції встановили, що до летальної автопригоди причетний автомобіль «Peugeot Expert». Власник транспортного засобу житель Ковельського району, котрий, ймовірно, перебував за кермом автомобіля в момент скоєння ДТП.

Правоохоронці встановлюють його місце перебування. Транспортний засіб поліцейські наступного дня виявили в одному із сіл Луцького району. Автомобіль затримали та помістили на арештмайданчик. 

Досудове розслідування триває, проводяться необхідні заходи, спрямовані на встановлення всіх обставини летальної дорожньо-транспортної пригоди та притягнення винуватця до відповідальності. Санкція статті, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рожище, дтп, поліція, рівне
В тему

Останні матеріали