25 Січня 2020
Новини

«Ласкаво прошу до пекла, бл ** і»: до кого Кива звернувся з погрозами (відео)

«Ласкаво прошу до пекла, бл ** і»: до кого Кива звернувся з погрозами (відео)

Одіозний нардеп від «Опозиційною платформи - За життя» Ілля Кива змушує мало не щодня говорити про себе. То він побився з ветераном АТО, то переглядав просто у Верховній Раді «відео для дорослих», то замовляв собі повій.

Наразі на своїй сторінці в Facebook Кива опублікував відеозвернення з погрозами до Артура Палатного. Він звинуватив колишнього парламентарія від «Блоку Петра Порошенка» в організації кампанії проти себе і оголосив на нього полювання.

Читайте також

«Так, я поганий, але я йду за тобою і за твоїми гадами. Тим же Паламарчуком, екс-народним депутатом. Хто він там? Генерал-полковник, перевертень в погонах, який, с * ка, жив все життя з злочинів. Дивіться, я йду за вами. Я посаджу вас, я закрию ваші будинки розпусти, я засуну їх у ваші смердючі роти », - сказав Кива.

«Зупинити мене не може ніхто, крім мого керівника, моєї мами і Господа Бога. А у них я за вас отримав «добро». Ласкаво прошу до пекла, бл ** і», - завершив своє відео політик.

Читайте також

Нагадаємо, 22 січня в столичному ресторані «Мосс» сталася бійка між народним депутатом від ОТЗЖ Іллею Кивою і ветераном АТО Михайлом Майманом, якого нардеп згадав у своєму відеозверненні. На відео, яке потрапило в мережу, видно, як депутат підходить до чоловіка і вдаряє його головою, а потім отримує за це по обличчю.

У коментарі ЗМІ Кива заявив, що після конфлікту він потрапив до лікарні і розповів свою версію того, що відбувається. Народний обранець написав заяву в правоохоронні органи про отримання тілесних ушкоджень.

Другий учасник прокоментував бійку з Кивою. Ветеран АТО зазначив, що раніше він отримував погрози від Киви.

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, депутати, курйози, ілля кива
В тему

Останні матеріали