25 Січня 2020
Новини

«Ніколи не спокійно»: як Олена Зеленська привітала президента України з днем народження

«Ніколи не спокійно»: як Олена Зеленська привітала президента України з днем народження

Сьогодні, 25 січня 2020, шостому Президенту України Володимиру Зеленському виповнилося  42 роки.

Відтак перша леді країни Олена Зеленська публічно звернулася до чоловіка на сторінках свого інстаграму.

Перша леді наголосила, що Володимир Зеленський справжній чоловік, поряд з яким вона почувається захищеною та здатною на, здавалося б, неможливе. Вона запевнила, що після 17 років шлюбу, й досі відчуває юнацьку закоханість та "метелики" у животі. 

Безпечно. Затишно. Ніколи не спокійно, але завжди цікаво. Так почуваєшся, коли поряд – справжній чоловік. Той, на кого можеш покластися в усьому. Який справді слухає і в потоці твоїх слів знайде та зрозуміє головне. В обіймах котрого виклики ззовні стають малими та нестрашними. Справжній чоловік – той, з яким до снаги, здавалося б, неможливе. А ще поруч з таким обов'язкове відчуття легкого запаморочення й "метеликів" усередині,
– написала Олена Зеленська. 

Перша леді наголосила, що завжди готова підтримати чоловіка й за будь-яких обставин залишатиметься на його боці: "Спасибі за кожну мить разом! Нехай їх буде ще нескінченно багато. Навіть якщо й різних, але обов'язково – рука в руці, з поглядами, зверненими одне до одного". 

Читайте також

Нагадаємо, що з майбутнім чоловіком Олена Зеленська вчилася у паралельних класах в одній школі. Але познайомилася пара випадково вже після школи. Зустріч сталася, коли обоє були студентами і вчилися у різних інститутах. Вона аж вісім років чекала на освідчення, яке прозвучало після того, як пара пішла в кінотеатр та подивилася там мелодраму.

Весілля Зеленські зіграли в 2003 році. Нині ж Олена і Володимир разом виховують двох дітей – 15-річну Олександру та 7-літнього Кирила.

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, олена зеленська, володимир зеленський
В тему