25 Січня 2020
Новини

У Волинській ОДА потрібен новий керівник апарату: яку зарплату пропонують

У Волинській ОДА потрібен новий керівник апарату: яку зарплату пропонують

У Волинській облдержадміністрації, за розпорядженням  голови ОДА Юрія Погуляйка, оголошено конкурс на зайняття посади керівника апарату цієї структури.

Відповідне розпорядження губернатор Волині підписав учора, 24 січня. Про це пише ВолиньPost.

Тож в адміністрації створили конкурсну комісію та затвердили умови конкурсу на вакантну посаду.

Згідно з умовами конкурсу, керівник апарату ОДА – це людина, яка здійснює повноваження керівника державної служби в апараті облдержадміністрації, організовує роботу апарату, несе персональну відповідальність за виконання покладених на апарат завдань, визначає ступінь відповідальності керівників та інших працівників його структурних підрозділів.

Окрім того, керівник апарату організовує аналітичний та оперативно-технічний контроль за виконанням нормативних і розпорядчих документів, забезпечує взаємодію структурних підрозділів апарату зі структурними підрозділами облдержадміністрації, районними державними адміністраціями, об’єднаними територіальними громадами, районними, міськими, селищними, сільськими радами та їх виконавчими комітетами з питань, віднесених до компетенції облдержадміністрації.

Ця людина також видає накази з адміністративно-господарських питань та інших питань внутрішньої роботи апарату, відповідає за організацію проведення спеціальної перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних з виконанням функцій держави, вирішує питання транспортного обслуговування керівництва облдержадміністрації, структурних підрозділів, її апарату тощо.

Посадовий оклад керівника апарату Волинської ОДА – 11 100 гривень. Утім, до цієї суми додається також надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – премія, надбавка за інтенсивність праці.

У розпорядженні голови ОДА також йдеться про те, що особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, має подати необхідні документи (заяви та резюме) через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС до 17 год. 15 хв. 3 лютого 2020 року.

Зауважимо, раніше керівником апарату Волинської ОДА був колишній помічник покійного Луцького міського голови Миколи Романюка Богдан Гончарук.

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, Волинська обласна рада, волинська ода, Юрій Погуляйко
В тему