24 Січня 2020
Новини

На Волині шукають молодь, яка хоче знати все про Верховну Раду

На Волині шукають молодь, яка хоче знати все про Верховну Раду

Громадська організація «Волинська правнича школа» розпочинає реалізацію проєкту «Доступно про парламентаризм». Головна мета – підвищення рівня мотивації молоді (виборців) до участі у вирішенні соціально-економічних проблем громад, різних соціальних груп та держави зокрема, через залучення до співпраці з народними депутатами.

Проєкт «Доступно про парламентаризм» реалізується громадською організацією «Волинська правнича школа» в межах Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом Східна Європа.

Чому це важливо? Молодь становить 1/3 населення України, а це – 14 мільйонів. Однак, активність у суспільному житті проявляють не більше 6 % з них.

Кому буде цікаво взяти участь у заходах проєкту? Молоді, яка має намір підвищити свій рівень знань щодо роботи Верховної Ради України, народних депутатів, загалом функціонування системи українського парламентаризму, прагне до якісних суспільних змін і планує у подальшому використати набуті знання для професійного становлення.

Що передбачає проєкт? Проєкт передбачає системне навчання групи молоді віком 18-25 років, що включає тренінги, ознайомчий тур до Прилісненської об’єднаної територіальної громади, постійну комунікацію з народними депутатами, які у парламенті представляють Волинь, та їхніми помічниками. Відбір учасників тренінгу здійснюється на конкурсній основі і триває до 9 лютого 2020 року (детальніше можна дізнатися за посиланням).

За результатами конкурсу для участі у тренінгах буде сформована група з 20 осіб. Під час реалізації проєкту також заплановано проведення соціологічного опитування «Парламент очима молоді: бачення та очікування». Також в рамках проєкту через участь в інтерактивних заходах «Живі бібліотеки» широке коло молодих людей отримає можливість ближче познайомитися з діяльністю парламентарів та командами їхніх помічників.

За анонсами та інформацією про наші заходи стежте на офіційній сторінці у Facebook https://www.facebook.com/volynlawschool/ та офіційному сайті https://www.volynlawschool.com

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вру
В тему

Останні матеріали