23 Січня 2020
Новини

Охочих провести загиблого воїна з Рівного до Луцька просять відгукнутися

Охочих провести загиблого воїна з Рівного до Луцька просять відгукнутися

Авто з тілом загиблого уродженця села Лище Луцького району Миколи Сорочука прибуде до Рівного приблизно о 6 годині ранку.

Рівненські волонтери шукають людей, які хочуть провести тіло загиблого воїна до Луцька. Про це на сторінці в Facebook написала волонтерка Алла Семенюк.

"Формуємо колону на АЗС "Сокар" та проводжаємо до цуманського перехрестя, де чекатимуть волинські волонтери. Хто зможе приєднатися до колони та гідно провести в останню путь Героя, будь ласка, дайте знати під оригінальним дописом", - йдеться у дописі волонтерки.

Якщо є запитання по Рівному телефонуйте 0984635416.

Нагадаємо, 22 січня у зоні проведення ООС загинув Микола Сорочук, житель села Лище Луцького району.

23 січня у селі Лище Луцького району у пам'ять про загиблого бійця Миколи Сорочука провели жалобну лінійку. Хлопець через рік після закінчення школи пішов добровольцем на війну.

Попрощатися із загиблим бійцем можна буде завтра, 24 січня, у нижньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору міста Луцька. Наступного дня, 25 січня, відбудеться громадська панахида та поховання.

Голова Волинської ОДА підписав розпорядження, що 24-25 січня в області оголосили дні жалоби за загиблим в ООС військовослужбовцем.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна, смерть, рівне, луцьк
В тему