23 Січня 2020
Новини

Зробив дитину 14-річній школярці, а потім сказав «я тебе не знаю»

Зробив дитину 14-річній школярці, а потім сказав «я тебе не знаю»

Попри це дев’ятикласниця з нетерпінням чекає народження маляти і понад усе боїться, що його у неї заберуть. Деталі шокуючого випадку – в газеті «Твій вибір» від 23 січня.

Виховательки з нас знущалися, не давали їсти, а щоб добряче відлупцювати, кликали навіть своїх чоловіків

Шокуюча сповідь «дєтдомівця» Станіслава Бугайчука.

«Коли я був у пологовому будинку, батьки від мене відмовилися, бо вже мали двох синів. Відтак я потрапив у дитбудинок, а звідти у Магдалинівську школу-інтернат. Вихователі ставили нас в куток, всіляко принижували, били, залишали без їжі. А коли одна вихователька не змогла нас набити, як хотіла, то покликала на допомогу свого чоловіка. І він дуже сильно нас лупцював», – поділився болем 25-річний Станіслав у четверговому номері газети «Твій вибір».

Травами лікує навіть рак!

Алла Борщ була ще маленькою, а вже знала: немає в людини таких болячок, від яких би природа не мала ліків. Адже бабуся маленької Алли, яка проживала у вінницькому селі Літин, саме так і лікувала людей – виключно рослинами.

Нині Алла Борщ – кандидат медичних наук, травами лікує навіть рак! А рецептами «зеленої аптеки» ділиться на сторінках газети «Твій вибір» від 23 січня.

Чому життя в Туреччині – зовсім не казка

Сьогодні все більше українців, побувавши на відпочинку у Туреччині, захоплено розповідають про райське життя в заморській країні. Але насправді життя у Туреччині зовсім не казка. У цьому переконалася Леся Ердем, яка після заміжжя ось уже 10 років проживає у Стамбулі. Чим Україна краща за Туреччину, жінка розповідає в газеті «Твій вибір», яка в продажу вже з 23 січня.

Жінка покинула сімох дітей і пішла жити до молодшого на 11 років коханця

Хоча діти живуть упроголодь, сопливі й недоглянуті, матір не хоче повертатися в сім'ю, бо втомилася від щоденних побоїв чоловіка. Сімейна драма і гірка розв'язка – у газеті «Твій вибір», що в продажу вже з четверга, 23 січня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: змі, Волинь
В тему