23 Січня 2020
Новини

На Львівщині зловмисники в масках катували сім'ю: померла жінка

На Львівщині зловмисники в масках катували сім'ю: померла жінка

У Радехові Львівської області зловмисники в масках увірвалися в будинок і тортурами вибили гроші у його мешканців.

У пресслужбі місцевої поліції розповіли, що все сталося 22 січня. Грабіжники пробралися в будинок близько 19:00 – їхні обличчя були закриті масками. Крім дорослих, там знаходилися двоє дітей у віці 1 і 5 років. Всіх дорослих, 61-річного чоловіка і трьох жінок у віці 34, 59 і 87 років, злочинці катували.

"Нападники жорстоко катували власника будинку і завдали тілесних ушкоджень жінкам, вимагаючи вказати місце зберігання грошей цінностей, після чого заволоділи коштами і зникли. Від отриманих травм одна з жінок померла на місці події", – розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

Копи уточнили, що злочинці до смерті побили 59-річну жінку.

"До розкриття цього резонансного злочину задіяні кращі фахівці різних служб і підрозділів поліції Львівщини. Працюють експерти, оперативники, слідчі і співробітники інших служб. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб встановити осіб, причетних до нападу і вбивства людини і затримати їх", – додав глава поліції Львівщини.

У поліції вже відкрили кримінальне провадження за двома статтями: "умисне вбивство" і "розбій". Тепер злочинцям загрожує від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
В тему