23 Січня 2020
Новини

На мосту до вокзалу в Луцьку побили чоловіка і відібрали телефон

На мосту до вокзалу в Луцьку побили чоловіка і відібрали телефон

Раніше судимий злочинець у Луцьку напав на чоловіка на пішохідному мосту від торгового центру «Караван» до залізничного вокзалу та вкрав у нього мобільний телефон.

За цей злочин нападник проведе п’ять років за ґратами, пише ІА Волинські новини.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 2 червня минулого року о 21.30 раніше судимий обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходився на пішохідному мосту між торговим центром «Караван» та залізничним вокзалом.

Так, обвинувачений вчинив напад на чоловіка, вдаривши його в обличчя та зламавши виличну кістку. Після цього він забрав у жертви телефон «Samsung J6».

Відзначимо, що нападник свою вину не визнав, вказавши, що злочин здійснив його знайомий. Незважаючи на це, його вина доведена зібраними під час досудового розслідування доказами, зокрема показами потерпілого та свідків.

Потерпілий розповів суду, що йшов на автостанцію зустрічати дружину, підтвердив, що злочин вчинив обвинувачений. Просив його суворо покарати.

Відтак, суд присудив нападнику покарання у виді п’яти років позбавлення волі, приєднавши один місяць невідбутого покарання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, напад, суд
В тему