20 Січня 2020
Новини

Іспанець убив кохану українку і покінчив життя самогубством

Іспанець убив кохану українку і покінчив життя самогубством

В Іспанії знайшли застреленими з одного пістолета 53-річного іспанця і його кохану 61-річну українку.

Поліція вважає, що причиною вбивства стало домашнє насильство. Чоловік кілька разів вистрілив в українку, а потім застрелився сам, - пише Obozrevatel.

Тривогу забив брат убивці

Іспанське шахтарське містечко Пуертольяно налічує трохи більше 50 тисяч жителів. І новини тут поширюються дуже швидко. Звістка про те, що в одній квартирі було вбито пару закоханих, стала відома в лічені години.

Місцева поліція розповіла, що на сполох забив брат іспанця, 53-річного Антоніо Санчеса Тальего, він кілька днів не міг із ним зв'язатися. Поліції довелося лізти в квартиру за допомогою пожежників, оскільки приміщення розташоване в мансарді на вулиці Калле Фуенте, і там вони застали жахливу картину.

Судячи з усього, іспанець чотири рази вистрілив в українку Ольгу, а потім застрелився сам. Поліцейські знайшли в квартирі п'ять гільз. Деякі сусіди зізналися, що чули постріли, але чомусь ніхто не викликав навіть поліцію.

Вшанувати пам'ять загиблої українки у на міську площу прийшли сотні іспанців. Як пише місцева преса, таксист розповів, що іноді підвозив сюди Антоніо з Ольгою.

Познайомилися на телешоу

Зустрілися Ольга й Антоніо на одному телешоу, яке займається тим, що знайомить людей один з одним. На передачі була Ольга, вона сиділа в студії, коли туди подзвонив 53-річний Антоніо і побажав зав'язати з нею стосунки.


Після цього вони зустрічалися близько року. А недавно вона переїхала до нього жити. Пройшов усього місяць, як Антоніо вбив Ольгу. Про це в ефірі розповів ведучий програми. Він повідомив, що йому важко говорити про це, вони довго думали, чи повідомляти таку сумну новину своїм глядачам. Але вирішили все-таки розповісти. "Жінка, яка була вбита, сиділа тут, на цьому стільці", – показав він.

Родом з Маріуполя, але жила в Іспанії

Про Антоніо Санчеса відомо, що він працював пожежником, і як пише іспанська преса, у нього є дві дочки. Одна з них повідомила, що у батька була зброя, оскільки він захоплювався стрільбою.

А ось Ольга родом із Маріуполя, принаймні, так зазначено на її сторінці в соцмережі. У цьому місті вона закінчила школу й інститут.

За словами іспанського журналіста, який цікавився долею Ольги, жінка прожила в Іспанії останні 20 років, вона була інженером-електриком.

У неї є дві сестри, вони живуть у Росії. Одна з сестер – у Петрозаводську недалеко від Пітера, і Ольга її відвідувала. Останні її фото зроблені в серпні минулого року саме з Санкт-Петербурга, сестри ходили по музеях, були в театрі на балеті. Сама Ольга писала, що щаслива повернутися в це місто через багато років.

Сестра також відвідувала її в Іспанії, вони із задоволенням слухали іспанську музику, фотографувалися з музикантами.

"Ольга була доброю, чуйною і чудовою людиною. Можна сказати, рідкісною людиною. Ми давно не бачилися з нею. І про цю трагедію навіть нічого не знали", – сказала нам одна зі знайомих жінки.

Ще не відомо, хто буде ховати

У середу, 15 січня її сестра повідомила сумну новину про смерть Ольги. "Рідна моя сестричко, я більше ніколи не побачу твоїх очей... Ціную кожен день, проведений разом, наші задушевні розмови, приголомшливі поїздки і враження! Пишаюся тобою, беру з тебе приклад молодості, мудрості, чарівності, інтелігентності! Олі більше немає!" – написала жінка на свій сторінці в соцмережі.

Ймовірно, сім'я зовсім недавно дізналася про смерть Ольги, бо, як розповів нам іспанський журналіст, досі ніхто з рідних не претендував на те, щоб забрати її тіло для похорону.

Якщо цього не відбудеться, то місцева влада змушена буде сама ухвалити рішення про поховання Ольги.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Світ, іспанія, вбивство
В тему