17 Січня 2020
Новини

У Черкасах вдень викрали бізнесмена (фото, відео)

У Черкасах вдень викрали бізнесмена (фото, відео)

У Черкасах місцевого бізнесмена намагалися вивезти з міста на його ж автомобілі.

Злочинці позарились на круглу суму грошей, яку він мав із собою. Дорогою потерпілому вдалось втекти. А вже протягом доби поліція затримала нападників, йдеться на сайті ГУНП в Черкаської області.

Зі своїми кривдниками чоловік зустрівся з приводу продажу свого авто. Однак псевдопокупці напали на бізнесмена, побили його, погрожуючи зброєю, надягли кайданки й намагались вивезти з міста у невідомому напрямку, використовуючи авто потерпілого. Викрадачі знали, що чоловік має з собою велику суму грошей, саме тому й вчинили напад на нього. Дорогою потерпілому вдалось вистрибнути з машини і втекти, після чого він повідомив про інцидент правоохоронцям.

Вже за пів години копи знайшли викрадену автівку, однак зловмисників там вже не було. Втім, їхні особи вдалось встановити, завдяки речовим доказам, знайденим у машині. Нападниками виявились брати з Київщини. Обох уже затримано.

Під час обшуків за місцем проживання затриманих та в їхніх автомобілях, правоохоронці виявили балаклаву, форму працівників поліції, пластикові хомути, якими планувалось зв’язувати потерпілого, шприци з невідомою речовиною та стартові пакети від сім-карт, з яких були здійснені дзвінки до потерпілого.

Нині в поліції встановлюють, чи існують інші учасники злочинної групи, і перевіряють, чи можуть бути затримані причетними до вчинення аналогічних злочинів на території України. Відкрите кримінальне провадження з ч.3 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом вчинене організованою групою, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) ККУ. Триває досудове розслідування.

Одного з братів затримали в Черкасах

Затримані зізнались, де сховали зброю і набої

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: черкаси, поліція, крадіжка
В тему