10 Січня 2020
Новини

Що відомо про загиблого на Донбасі воїна (фото)

Що відомо про загиблого на Донбасі воїна (фото)

Військовослужбовець Микола Довженко, який загинув на Донбасі в ніч на 10 січня, був уродженцем Одеської області.

Контракт з ЗСУ він підписав навесні 2017 року, служив старшим стрільцем. Про це obozrevatel повідомили у пресслужбі 28 бригади.

Близько 23 години ночі 9 січня 2020 року по українських позиціях, на яких перебував і Микола Довженко, ворог відкрив вогонь зі стрілецької зброї. Одна з куль калібру 5,45 поранила молодого військовослужбовця. Поранення було дуже серйозним, юнак втратив багато крові. За кілька годин він помер у лікарні.

Що саме стало причиною смерті – крововтрата чи пошкодження кулею життєво важливих органів – встановлять експерти: наразі судово-медична експертиза триває.

"Хлопці кажуть, що він не боявся виконувати завдання. І взагалі, попри молодість, був дуже сміливим воїном. Для нас це тяжка втрата", – розповіли у пресслужбі бригади.

Микола Довженко став третьою бойовою втратою Об’єднаних Сил у січні 2020 року.

Микола Валерійович Довженко народився 26 липня 1996 року у селі Цибулівка Великомихайлівського району на Одещині. На військову службу був покликаний РВК Одеської області 26 травня 2017 року. Відразу потрапив до лав 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу, обіймав посаду старшого стрільця.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна, донбас, оос, загибель
В тему