9 Січня 2020
Новини

В Черкасах авто збило дідуся з онуками: потерпілі в лікарні (фото)

В Черкасах авто збило дідуся з онуками: потерпілі в лікарні (фото)

У Черкасах  таксі збило дідуся разом з його 4-річними онуками.

Усі троє постраждалих з травмами різної важкості – у лікарні. ДТП трапилась на розі вулиць Сергія Аброса та Різдвяної близько 17:30, йдеться у повідомленні пресслужби КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР".

Автомобіль Chevrolet здійснив наїзд на дідуся з дітьми-двійнятами, коли вони переходили дорогу.

У одного з хлопчиків лікарі швидкої діагностували політравму і у тяжкому стані доправили у реанімацію Черкаської обласної дитячої лікарні. Його братик у наслідок аварії отримав закриту травму живота, а 62-річний дідусь – перелом гомілки.

За інформацією сектора комунікацій ГУНП Черкащини, з водієм таксі уже працюють слідчі поліції. Наразі з’ясовуються усі обставини ДТП і вирішується питання про відкриття кримінального провадження за цим фактом.

Містяни обурюються відсутністю будь-якої розмітки на перехресті, де, окрім того, немає і пішохідного переходу, і відповідних знаків. Тут, кажуть, постійно трапляються ДТП, зокрема, й смертельні. Разом з тим, очевидці сьогоднішньої аварії стверджують, що таксі перед зіткненням з пішоходами мчало на великій швидкості.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: черкаси, дтп, аварія
В тему