9 Січня 2020
Новини

На Одещині діти заявили в поліцію на батьків. Чому?

На Одещині діти заявили в поліцію на батьків. Чому?

В Одеській області про постійний психологічний тиск з боку батьків в поліцію заявили 9-річний хлопчик і його 8-річна сестра.

Батьків, які знущалися над своїми маленькими дітьми, судитимуть. Інцидент трапився в місті Ізмаїл Одеської області, повідомили в пресслужбі ГУНП в Одеській області.

36-річна мати і 48-річний батько двох неповнолітніх дітей раніше неодноразово притягувалися до відповідальності за психологічне насильство над ними. Зокрема, подружжю вже було виписано кілька штрафів.

Під час чергового "виховного" процесу батьки знову почали нецензурно висловлюватися на адресу дітей, погрожуючи побити їх. Агресія дорослих майже дійшла до фізичного покарання, як раптом нетверезий батько на очах сина і доньки почав штовхати їх матір. Вона спробувала дати відсіч чоловікові, і коли між дорослими зав'язалася бійка, переляканий хлопчик зміг зателефонувати в поліцію.

За домашнє насильство над дітьми на жінку і чоловіка складено адміністративні протоколи за ч.2 ст.173-2 КУпАП (домашнє насильство, внаслідок якого потерпілому могла бути заподіяна фізична або психологічна травма).

З огляду на те, що горе-батьки залучалися до відповідальності за аналогічне правопорушення менше року тому, в цей раз їм загрожує штраф у розмірі від 20 до 40 мінімумів доходів громадян. Скільки саме заплатять дорослі за знущання над власними дітьми, визначить суд.

Під Одесою діти заявили в поліцію на батьків

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одеса, поліція
В тему