9 Січня 2020
Новини

У 68 років моржує і танцює на пуантах

У 68 років моржує і танцює на пуантах

Вражаючу історію дівчини без рук з Івано-Франківська, яка малює, тримаючи пензлик у роті, про моржування у 68 років та багато іншого ви зможете дізнатися у тижневику «Твій вибір», який в продажу вже з 9 січня.

У 68 років моржує і танцює на пуантах

Зоя Михайловська – унікальна жінка. Адже у свої 68 вона – справжній живчик. Працює у школі, має хореографічну студію, дає приватні уроки класичного танцю, а в перервах між роботою і хатніми клопотами встигає і з друзями посидіти, а часом і на пуанти стати.

Про те, звідки черпає позитивну енергію та фізичне здоров?я, жінка розповіла читачам газети «Твій вибір», що вийшла друком уже цього четверга.

Дівчина без рук малює, тримаючи пензлик у роті і мріє побачити Париж

Історія Уляни Белей із Івано-Франківська дійсно вражає – дівчина, в якої недорозвинуті кінцівки, створює чудові картини. А також пише, користується мобільним телефоном, планшетом, ноутбуком. Незважаючи на непросту долю, 27-річна Улянка – велика оптимістка і мрійниця. Детальніше про це – у свіжому номері газети «Твій вибір», що вже надійшов у продаж.

Брат утопився, дружина та єдиний син померли, а чоловік не втратив жаги до життя і мандрує світом

Як примудряється 67-річний Олексій Артамоном із Луцька відкладати гроші з мінімальної пенсії та подорожувати навіть за кордон?

Неймовірна історія пенсіонера – у свіжому номері видання «Твій вибір».

Пара прожила разом 70 років і за цей час ні разу не посварилася

Василя та Галину Величків у рідному селі поважають. Люди кажуть, що вони – взірець ідеальної сім’ї. Ще б пак! Унікальне подружжя з Чернівецької області цими днями відсвяткувало 70-річчя сімейного життя і на сторінках газети «Твій вибір» розповіло про секрети щасливої родини.

23-річна живе з 78-річним дідом і народила йому двох донечок

Різниця у віці – більш ніж півстоліття! Ці двоє направду б’ють усі рекорди серед українських пар. 23-річна Тетяна Трофимлюк та 78-річний Іван Захарко з Кіровоградщини, попри більш як півстолітню різницю у віці, разом майже чотири роки та вже встигли народити двійко діток. Хоча злі язики в селі плещуть, мовляв, діти – не його, а молода жінка просто використовує свого підстаркуватого кавалера.

То де ж правда? Дізнаєтеся у тижневику «Твій вибір» від 9 січня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: змі, Новини
В тему