9 Січня 2020
Новини

На Кіровоградщині невідомий розстріляв подружжя

На Кіровоградщині невідомий розстріляв подружжя

У Кіровоградській області в місті Світловодськ невідомий вбивсім'ю та втік.

Як повідомляє Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області, трагедія сталася 8 січня ввечері.

"Повідомлення про подію надійшло в поліцію 8 січня близько 19-ї години від місцевої жительки, яка розповіла, що невідомий наніс вогнепальні поранення її родичам – чоловікові і дружині, у віці 36 і 40 років" , – розповіли правоохоронці.

Від отриманих поранень чоловік і дружина загинули на місці. Зараз поліцейські встановлюють осіб, причетних до скоєння вбивства.

"На місці події працюють працівники місцевого відділу поліції, управління карного розшуку і слідства поліції області, інші оперативні підрозділи, експерти та фахівці кінологічного центру" , – розповіли в Нацполіціі.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". У поліції просять, якщо комусь відома будь-яка інформація про вчинення даного злочину, повідомити її за телефоном "102".

У той же час на сторінці "Громадський рух Стаття п'ять" повідомляється, що тіла чоловіка і дружини були виявлені у дворі біля приватного будинку по вулиці Вишневій, де вони проживали.

"Стало відомо, що спочатку був убитий чоловік, від почутого гучного пострілу в двір вийшла жінка, яка також отримала вогнепальне кульове поранення несумісні з життям. Нападники втекли з місця злочину. Як з'ясувалося, в убитої жінки залишився 19-річний син" , – розповіли очевидці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вбивство, смерть, поліція
В тему

Останні матеріали