9 Січня 2020
Новини

Назвали ім’я сільського голови на Волині, який попався на хабарі

Назвали ім’я сільського голови на Волині, який попався на хабарі

Ідеться про корупційну оборудку розміром 4,5 тис. доларів США.

На Волині 8 січня викрили голову однієї з сільрад області та підприємця-проектанта, які за попередньою змовою одержали від громадянина хабар в розмірі 4,5 тис. доларів США за сприяння в отриманні рішення сільської ради про дозвіл на розробку проекту землеустрою із надання у власність земельної ділянки комерційного призначення. Про це повідомила прокуратура Волинської області.

З достовірних джерел ІА ВолиньPost стало відомо, про якого сільського голову йдеться. На хабарі «погорів» голова Переспівської сільської ради Віктор Лук'янчук.

Відомо, що і посадовця, і проектанта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України. Наразі вирішують питання щодо повідомлення їм про підозру.

Триває досудове розслідування.

Довідково: згідно із санкцією частини 3 статті 368 Кримінального кодексу України, за одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, за попередньою змовою групою осіб передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, хабар, Корупція
В тему