7 Січня 2020
Новини

Акція «Різдво з патрульними» у Луцьку (фото)

Акція «Різдво з патрульними» у Луцьку (фото)

Емоційно, з сувенірами та вітаннями минула акція «Різдво з патрульними» у Луцьку.

4-річний Артур кілька тижнів допитував батьків, коли ж можна буде зустрітись зі справжніми патрульними, і сьогодні його мрія нарешті здійснилась! Як і мрії десятків інших дітей, які разом з дорослими завітали на Театральний майдан в центрі Луцька 7 січня, повідомили у патрульній поліції Волині.

І це не дивно, адже тут вони мали змогу фотографуватись в амуніції роти тактико-оперативного реагування (ТОР), кататись у службовому автомобілі, сидячи в автокріслах чи бустерах, отримувати корисні сувеніри за участь у вікторині на знання правил дорожнього руху, фотографуватись біля цікавої фотозони і просто гарно та емоційно проводити час.

«Акція «Різдво з патрульними» відбувається традиційно в усіх містах, де працює патрульна поліція. Мета заходу – неформально поспілкуватись з дорослими та дітьми, привітати їх зі святами і вкотре нагадати про дотримання правил безпеки на дорозі. Сьогодні на акцію завітали сотні лучан і гостей міста. Приємно, що вони цікавляться нашою службою, дякують за роботу, дізнаються щось нове», - розповіла інспекторка Ольга Шмігель.

Дорослі могли приміряти так звані алкоокуляри та зрозуміти, що відчуває водій, коли кермує нетверезим. Вони також охоче приміряли спецзасоби та катались в автомобілі. Усім відвідувачам роздавали вітальні листівки та зичили гарних і безпечних свят.

Акція «Різдво з патрульними» у Луцьку

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Фото, патрульна поліція
В тему