5 Січня 2020
Новини

Зламали чоловікові ребра біля «Порт Сіті» – а їх… відпустили додому

Зламали чоловікові ребра біля «Порт Сіті» – а їх… відпустили додому

У Луцьку в результаті бійки біля торгово-розважального центру «Порт Сіті» двоє молодиків зламали чоловікові ребра. Проте хуліганів після судового засідання відпустили додому, адже вони… потрапили під закон про амністію.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області - пишуть Волинські новини. 

Під час суду встановили, що 12 березня 2017 року двоє обвинувачених, один з яких працював у ТзОВ «ВОГ ритейл», а інший – неповнолітній студент КТБП СНУ імені Лесі Українки, знаходилися поряд із ТРЦ «Порт Сіті» у Луцьку.

Так, після словесного конфлікту вони нанесли тілесні пошкодження чоловіку. Зокрема, неповнолітній тримав потерпілого під руками, а інший обвинувачений в цей час наносив йому удари в голову. Після цього потерпілого повалили на землю та продовжили бити, зламавши йому ребра.

Обидва потерпілих свою вину визнали частково, зазначивши, що також отримали тілесні ушкодження, також до них був застосований сльозогінний газ.

Незважаючи на це, їхня вина була доведена повністю зібраними в ході досудового розслідування доказами, зокрема показами свідків.

Сам потерпілий наполягав на публічному вибаченні обвинувачених шляхом публікації в місцевих друкованих виданнях. Також просив задовольнити цивільний позов в розмірі 25 тисяч гривень.

Суд визнав їх винними та призначив обом покарання у виді позбавлення волі на два роки, проте звільнив їх від покарання на підставі закону про амністію. Також суд частково задовольнив цивільний позов потерпілого.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, бійка, суд
В тему