2 Січня 2020
Новини

ДТП з підлітками під Києвом: загинула 16-річна дівчина

ДТП з підлітками під Києвом: загинула 16-річна дівчина

Поліція Київщини повідомила подробиці жахливої ДТП з підлітками, яка сталася вранці 1 січня між селами Сеньківка і Горобіївка.

Як повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в регіоні, в результаті аварії загинула 16-річна дівчина, її тіло було знайдено за 100 метрів від місця інциденту.

"17-річний хлопець, не маючи водійського посвідчення, сів за кермо автомобіля Peugeot, щоб відвезти дівчат. Автівку він взяв без відома батьків, яких на той час не було вдома. За попередніми даними водій на заокругленні ділянці дороги не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. У результаті ДТП 14-річна пасажирка отримала травми і доправлена до лікарні. У цей час також в поліцію надійшло повідомлення про те, що в селі Горобіївка пішла з дому і не повернулася 16-річна дівчина. Під час пошукових заходів поліція з'ясувала, що бачили її востаннє у селі о 6 ранку", – йдеться в повідомленні.

Тіло дівчинки, яку розшукували, в подальшому знайшли за сто метрів від місця аварії з характерними для ДТП тілесними ушкодженнями.

"Яким чином тіло загиблої дитини виявилося поодаль від місця ДТП, поліцейськими поки встановлюється", – уточнили в поліції.

При цьому відомо, що неповнолітнього водія вже затримали.

"Юнак перебував за кермом з явними ознаками сп'яніння, однак він відмовився від освідування. У нього в медичних умовах взята кров на вміст алкоголю", – додали в поліції.

Відкрито два кримінальних провадження у ст. 135 (Залишення в небезпеці) ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, дтп, смерть
В тему