30 Грудня 2019
Новини

«Снігова Королева», Бумбокс і Без Обмежень: на який концерт сходити взимку в Луцьку

«Снігова Королева», Бумбокс і Без Обмежень: на який концерт сходити взимку в Луцьку

Івент-агенція "Tikhonov сoncert and event agency" запрошує охочих на зимові концерти у Луцьку. Кожен з концертів це є неперевершене дійство, котре залишить тільки позитивні емоції по його звершенню.

Кожен зможе знайти для себе щось своє: від дитячої вистави для малечі, до рок-н-рольних драйвових виступів, або ж романтичного року.

Вистава для дітей та дорослих «Снігова Королева» - 5 січня о 12:00, Палац Культури м. Луцьк.

Сучасна інтерпретація казки Ганса Крістіана Андерсона, з використанням авторських пісень, костюмів і декорацій. У сценарії мюзиклу задіяно понад 15 персонажів - це Кай і Герда, Снігова Королева і її помічники білі ведмеді, це розбійники і звірята з темного лісу та інші.

У виставі представлені циркові номери і використані сучасні спец. ефект. Дітей чекає захоплююча подорож в крижаний казковий світ, інтерактив з персонажами мюзиклу і багато приємних сюрпризів.

КВИТКИ:

ТНМК з різдвяним вертепом у Луцьку – 15 січня о 19:00, Палац Культури м. Луцьк.

На минуле Різдво гурт Танок на майдані Конґо вирішив додати до своєї обойми ще одну спеціальну програму – теплий акустичний різдвяний вертеп. І ось як це виглядає: музиканти стають персонажами класичного українського вертепу, а між піснями грають в якості акторів фрагменти міні-вистави, в якій подають різдвяні традиції в сучасному контексті.

КВИТКИ:

Оксана Муха з святковим концертом «Тиха ніч»– 27 січня о 19:00, Волинський Драмтеатр ім Т Г Шевченка.

Оксана Муха – талановита українська співачка, родом із Львова, володарка Гран-прі I міжнародного фестивалю імені Квітки Цісик, переможниця вокального шоу «Голос Країни» та володарка титулу Заслужена артистка України.
У січні виконавиця разом із своїми музикантами вирушає у різдвяний тур містами України, в рамках якого відвідає місто Луцьк. Цього разу Оксана Муха підготувала нову вражаючу програму під назвою «Тиха Ніч». До концертної програми співачки ввійдуть традиційні святкові колядки в оригінальному, новому аранжуванні, відомі авторські хіти та непередбачувані музичні експерименти, а також запрошені зіркові гості!

КВИТКИ:

Lords Of The Sound з програмою Love STORY– 13 лютого о 19:00, РЦ «Промінь»

Святкова програма «Love Story» до Дня всіх Закоханих: найромантичніша музика у виконанні оркестру Lords of the Sound. Кожна жінка мріє провести День Закоханих особливо, очікує казковості, бажає вражень та емоцій. І Lords of the Sound влаштують для вас  справжній симфонічно-романтичний вечір!
КВИТКИ:

Гурт «Без Обмежень» з концертом НА БІС! (альбом «#Мільярди») – 14 лютого о 18:00, РЦ «Промінь»

Романтики української сцени, переможці премії М1 Music Awards в номінації "РОК, ТІЛЬКИ РОК" - ГУРТ "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" з концертом у Луцьку !
Без кордонів в стилі, без кордонів в почуттях і емоціях ... Музика, в якій відчувається живий саунд, істинний драйв і соковитий смак життя.
З перших акордів своїх композицій «Без Обмежень» заряджає позитивною енергетикою кожного слухача, з перших концертів підкорює своєю харизматичністю, завойовуючи все більше і більше прихильників.

КВИТКИ:

Гурт «Бумбокс» з з презентацією нового альбому «Таємний Код : Рубікон» – 28  лютого о 18:00, Волинський Драмтеатр ім Т Г Шевченка.

У рамках всеукраїнського туру на підтримку свого нового альбому гурт Бумбокс завітає із великим сольним концертом до міста Луцьк! Концерт-презентація нового альбому гурту під назвою «Таємний код: Рубікон»   відбудеться 28-го лютого у Волинському академічному облмуздрамтеатрі ім. Т. Шевченка. Це одна з тих подій цієї зими, яку ти просто не можеш пропустити!
Вибір саме такої назви для нової платівки – «Таємний код: Рубікон» - вокаліст гурту Андрій Хливнюк пояснює тим, що цей альбом став його особистим рубіконом, і там заховано таємний код, важливий для тих людей, які цей альбом написали й записали. «Ми ж розуміємо, що таке рубікон? Це коли фактично довелося порушити закон, воювати з самим собою. Там вже або пан, або пропав. В принципі, "зроби або помри" — можна назвати платівку.  Для мене це був рубікон багато в чому. В особистому житті, в творчості, в нових горизонтах — студійних, концертних. Збільшився склад, стрімко зростав організм під назвою Бумбокс», - розповідає співак.

КВИТКИ:

Фізично у місті Луцьк можна купити квитки на всі події тут:

  • Каса кінотеатру MULTIPLEX у РЦ "Промінь" (м. Луцьк, проспект Президента Грушевського, 2)
  • Каса Драмтеатру (м. Луцьк, Театральний майдан, 2)

Дізнавайся першим про всі найтоповіші концерти нашої агенції за координатами:

Telegram - https://t.me/agencytikhonov   (тут Ви можете задати всі питання стосовно концертів, та отримати відповідь за лічені хвилини )

Instagram - https://www.instagram.com/tikhonovage  

Facebook - https://www.facebook.com/TikhonovAgency/

YouTube - https://www.youtube.com/channel/UCDYM

Довідка агенції за телефонами :

+380 66 555 79 86

+380 97 376 85 93

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, шоу-бізнес, концерти, музика
В тему