27 Грудня 2019
Новини

У Володимирі з почестями зустріли воїнів 14-ї бригади (фото, відео)

У Володимирі з почестями зустріли воїнів 14-ї бригади (фото, відео)

У Володимир-Волинському зустріли бійців 14-ї окремої механізованої бригади.

Військове з’єднання в повному складі повернулось із зони ООС у місце постійної дислокації. Зранку 27 грудня Урочистою ходою від території бригади по вулиці Ковельскій військові пройшлися маршем до центру міста, - пише "Буг".

Зупинилися біля НВК «ЗОШ №3-ліцей», поклали квіти до меморіальних дощок загиблим побратимам.

На шляху до площі Героїв військових зустрічали містяни з квітами та прапорами.

На площі Героїв міста відбулася основна частина події. Військові, а також голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко, мер Петро Саганюк, представники духовенства і інші поклали квіти біля обеліска Слави та меморіальної дошки загиблим учасникам АТО.

Шестеро сімей напередодні свят вже не дочекаються додому своїх чоловіків, братів та батьків. Цієї ротації до Героїв, які віддали життя за Україну, приєдналося ще шість імен військовослужбовців 14-ої ОМБр.

До військовослужбовців бригади зі словами вітань звернуся т.в.о командувача військ оперативного командування «Захід» генерал-майор Олег Мікац. Він вручив цілий ряд відзнак та нагород тим, хто проявив особливу мужність та героїзм у боях за територіальну цілісність України. Також нагороди вручали представники влади області і міста.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир-волинський, війна, оос
В тему