27 Грудня 2019
Новини

Офіційно: Зеленський звільнив голів Львівської та Закарпатської ОДА

Офіційно: Зеленський звільнив голів Львівської та Закарпатської ОДА

Володимир Зеленський підписав указ про звільнення голів Львівської та Закарпатської обласних державних адміністрацій.

Так, указів №256/2019 Макріян Мальський звільнений з поста голови Львівської обласної держадміністрації. Наступним указом №257/2019 звільнений Ігор Бондаренко з посади Закарпатської ОДА.

Зеленський схвалив їх звільнення згідно поданими ними відповідних заяв.

Нагадаємо,  24 грудня під час засідання Ради розвитку громад і територій Володимир Зеленський заявив про звільнення Мальського і Бондаренко. Він подякував їм за роботу, а головне за те, що не брали хабарів і працювали чесно. У той же час причиною для їх звільнення стали незадовільні результати роботи.

"Ми розуміємо, що ніхто з вас не бере хабарів – це дуже важливий момент. Але ще потрібні крім цього якісь конкретні результати, тому що саме за результатами ми можемо оцінювати роботу кожного з вас. Ми говорили про те, що будемо оцінювати в наприкінці цього року кожного. я ще раз хочу подякувати всім, подякувати двом главам ОДА – я прийняв рішення їх звільнити. Не через те, що вони якісь недосвідчені люди або нечисті на руку, а через те, що в цих двох областях ми не побачили жодного результату", – сказав президент.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, ужгород, облдержадміністрація, звільнення
В тему