25 Грудня 2019
Новини

Різдвяне диво: у Ковелі врятували жінку, яка намагалася стрибнути з 3-го поверху (відео)

Різдвяне диво: у Ковелі врятували жінку, яка намагалася стрибнути з 3-го поверху (відео)

У Ковелі екіпаж патрульної поліції врятував жінку, яка збиралася стрибнути з вікна третього поверху.

Це трапилося 25 грудня, повідомили в поліції.

Ввечері екіпаж отримав повідомлення, що по вулиці Володимирській невідома жінка намагається зістрибнути з вікна 3 поверху.

«Оскільки особа вже буквально звисала з балкона і в будь-яку мить могла зірватися, ми вирішили діставати її через балкон поверхом нижче», - ділиться Олександр.

Патрульні потрапили у квартиру на 2 поверсі і вже звідти затягнули жінку всередину. До речі, допоміг у цьому і заступник командира батальйону УПП Костянтин Тарасюк, який випадково проходив поруч.

Одразу після цього прибули медики та працівники ДСНС. 45-річна потерпіла розказала, що хотіла таким чином вибратись з помешкання, де її, мовляв, зачинили доньки. Страшно подумати, що могло б трапитись, аби патрульні в секунді не прийняли важливих і потрібних рішень щодо порятунку.

Далі її забрали в лікарню для детальнішого огляду.

До слова, раніше, патрулюючи вдень вулицею Сагайдачного, поліцейські помітили чоловіка літнього віку, який йшов і раптом упав на землю.

Патрульні негайно підбігли до нього та почали надавати домедичну допомогу: переклали в бокове положення, підтримували, спілкувались, аби не втратив свідомості.

«У чоловіка була сплутана мова. Ми дізнались, що в нього проблеми з серцем. Менш, ніж за 10 хвилин, на місце прибула швидка, і його забрали в лікарню», - розповів патрульний Олександр.

Трохи згодом дізнались, що в чоловіка була підозра на інсульт. Саме завдяки їхній миттєвій реакції вдалось уникнути непоправного.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: ковель, поліція, самогубство
В тему