24 Грудня 2019
Новини

На Волині автомобіль збив восьмирічну дитину

На Волині автомобіль збив восьмирічну дитину

23 грудня у Ковелі автомобіль «ГАЗ» під керуванням 61-річного жителя Луцького району здійснив наїзд на 8-річного хлопчика.

Перехожий раптово вибіг на проїжджу частину дороги. В результаті ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у травматологію центральної районної лікарні, повідомляє пресслужба волинської поліції.

Того ж дня близько 16 години автомобіль «Таврія» збив перехожого. За кермом автомобіля перебував 64-річний житель обласного центру. Попередньо встановлено, що водій допустив наїзд на 30-річного лучанина, який перетинав проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом.

Внаслідок ДТП потерпілий отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у реанімацію міської клінічної лікарні.

Близько 18 години в Нововолинську зіткнулися маршрутне таксі «Богдан», під керуванням 41-річного місцевого жителя, та автомобіль «Skoda Octavia», за кермом якого перебував 29-річний житель Нововолинська. Поліцейські попередньо встановили, що водій легковика перебував у стані алкогольного сп’яніння. Внаслідок ДТП постраждали водій легковика та шестеро пасажирів маршрутного таксі. Одну пасажирку маршрутки, 61-річну місцеву жительку госпіталізували.

За усіма фактами ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді штрафу від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн., до двох років виправних робіт, арешту строком до шести місяців або до трьох років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, ковель, дтп
В тему