20 Грудня 2019
Новини

У Київ вантажівками звозять сніг (фото)

У Київ вантажівками звозять сніг (фото)

У Києва для того, щоб облаштувати трамплін під Аркою дружби народів, везуть сніг.

Тут створюють гірку зі снігу, яка у висоту повинна бути не менше від п'ятиповерхового будинку. 21-22 грудня тут відбудуться змагання серед сноубордистів і лижників Дабл Тріпл Snow Fest, - пише Сьогодні.

"Щоб створити гірку, нам буде потрібно близько 200 тонн снігу. Вже два дні його звозять до Києва на вантажівках. З Карпат до нас привезли п'ять КамАЗів снігу. У кожному кузові його було 25 тонн, причому везли його як велику цінність закритим, щоб не розтанув по дорозі. Сніг везуть до нас не тільки з Буковеля, а й з різних ковзанок зі всієї України. Машини постійно прибувають, вивантажують сніг. Сьогодні до вечора він повинен бути весь під аркою, оскільки відкриття фестивалю вже завтра", – розповіли нам організатори.

Сьогодні вночі дефіцитний сніг робочі будуть розкладати і утрамбовувати під аркою.

Звичайно ж сніг є і на гірськолижних комплексах столиці, але виявляється снігу так мало, що їм не усі хочуть ділитися.

"Сніг, як це не дивно звучить, став дефіцитом. Ділитися ним столичні гірничо-лижні комплекси не хочуть, у них його не так багато. Також його неможна виробляти спеціальними гарматами, оскільки на вулиці стоїть плюсова температура. Сніг робимо навіть у холодильних камерах, але це не ті обсяги, які потрібні нам для проведення фестивалю ", – додають організатори.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, сніг
В тему

Останні матеріали