20 Грудня 2019
Новини

На Волині з ночі закривають гральні заклади (фото)

На Волині з ночі закривають гральні заклади (фото)

На Волині поліція спільно з працівниками стратегічних розслідувань Нацполіції викрили та припинили незаконну діяльність двох покерних та трьох інтерактивних клубів.

За цими фактами слідчі поліції області проводять досудове розслідування за ст. 203-2 Кримінального кодексу України – зайняття гральним бізнесом. Слідчі дії тривають, - пише ГУНП у Волині.

На Волині створили постійно діючі мобільні групи слідчих підрозділів поліції та обласного управління стратегічних розслідувань, які протидіють, виявляють та документують незаконний гральний бізнес.

Нагадаємо, що в результаті відпрацювання поліцейські припинили діяльність 152 нелегальних гральних закладів на території України та вилучили обладнання на 46 мільйонів гривень. Як заявив Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваком, на виконання рішення Уряду поліція припиняє діяльність всіх гральних закладів.

Поліція Волині звертається до громадян, котрі виявлять факти роботи гральних закладів, невідкладно повідомляти про це поліцію за номером «102».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, поліція
В тему

Останні матеріали