19 Грудня 2019
Новини

У Вінниці на продажі наркотиків зловили експоліцейського

У Вінниці на продажі наркотиків зловили експоліцейського

У Вінниці викрили військовослужбовця і колишнього поліцейського, яких підозрюють у продажі наркотиків.

За місцем проживання фігурантів виявили психотропні речовини та наркотичні засоби, - пише Сьогодні.

"Інформація про осіб, які займалися розповсюдженням психотропної речовини – амфетаміну, – співробітники обласного управління Нацполіціі отримали від Вінницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіціі. Після перевірки оперативники встановили, що до незаконного обігу наркотиків причетні 31-річний військовослужбовець, колишній співробітник Управління патрульної поліції і цивільні жителі Вінниці", – йдеться в повідомленні.

За отриманими оперативними матеріалами військовою прокуратурою було відкрито кримінальне провадження, яке передали Державному бюро розслідувань.

З'ясувалося, що 24-річний експоліцейський купував наркотики і для власного вживання, і для продажу в колі своїх знайомих.

Оперативники провели кілька оперативних закупівель наркотиків і направили на експертизу. За її результатами з'ясувалося, що куплена речовина є амфетаміном. Після чергової оперативної закупівлі підозрюваного затримали.

Також були проведені обшуки за місцем проживання фігурантів розслідування, під час яких було виявлено та вилучено сліп-пакети з порошком білого і рожевого кольору (попередньо – амфетаміном і метамфетаміном), а також марихуану, ваги, пристрої для прийому наркотиків і їх виготовлення, мобільні телефони , банківські картки. У одного з ділків було вилучено револьвер.

Наразі готуються процесуальні матеріали по фігурантам кримінальної виробництва, подано клопотання до суду про обрання зловмисникам запобіжного заходу. Їм загрожує позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: наркотики, вінниця, поліція
В тему