18 Грудня 2019
Новини

У поліції розповіли нові деталі про слідство у справі Шеремета (відео)

У поліції розповіли нові деталі про слідство у справі Шеремета (відео)

Розповіли подробиці про міну, яку вилучили в будинку музиканта Андрія Антоненка, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Пресслужба Національної поліції підтвердила, що чоловік просив перед обшуком брата своєї дружини утилізувати боєприпас, - пише obozrevatel.

Поліцейські встановили хронологію подій: скориставшись своїм правом зателефонувати адвокату, Антоненко о 15:10 надіслав повідомлення невідомій особі з проханням забрати пакет у шафі, о 15:12 написав пост у соціальній мережі про своє затримання, а о 15:14 подзвонив родичеві, щоб переконатися, що він забрав річ із квартири.

"13 грудня 2019 слідчі провели невідкладні слідчі дії. В результаті під час обшуку в офісі, який розташований на першому поверсі будинку, де жив підозрюваний, виявили предмет, схожий на протипіхотну міну МОН-50", – сказано в повідомленні.

Очевидці в своїх поясненнях вказали, що сусід із третього поверху (брат дружини Антоненко, який проживає разом із ним) залишив на зберігання предмет, назвавши його роутером. Зазначений предмет був захований у купюроприймач терміналу.

Міна, вилучена у Антоненка

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція, вбивство
В тему