17 Грудня 2019
Новини

Звільнився багаторічний директор Волинської клінічної лікарні

Звільнився багаторічний директор Волинської клінічної лікарні
Іван Сидор

Багаторічний керівник обласної клінічної лікарні Іван Сидор написав заяву в обласну раду з проханням звільнити його від виконання обов'язків директора КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради. Він 36 років поспіль перебував на посаді керівника закладу.

Питання розглянула  17 грудня постійна комісія з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, повідомили у обласній раді.

Депутати рекомендували голові облради Ірині Вахович звільнити Івана Сидора від виконання обов'язків керівника та покласти тимчасове виконання обов'язків директора  комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради на Олександра Дударя.

Нагадаємо, 11 грудня стало відомо, що на посаду директора крім Дударя претендує Сергій Пісачук. Тоді депутат обласної ради Олександр Зінчук переконаний, що призначення Сергія Пісачука буде незаконним, мовляв, йому бракує стажу, а засідання комісії, яка визначала, хто з претендентів краще підходить на цю посаду, було закритим.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, звільнення, медицина
В тему