16 Грудня 2019
Новини

У Дніпрі п'яний студент, стікаючи кров'ю, кидався у сусідів ножем (фото 18+)

У Дніпрі п'яний студент, стікаючи кров'ю, кидався у сусідів ножем (фото 18+)

У Дніпрі п'яний студент-іноземець у пориві гніву розбив дверне скло, внаслідок чого серйозно порізав руку.

Це трапилося 16 грудня у гуртожитку №2 металургійної академії, - інформує Оbozrevatel.

Стікаючи кров'ю, дебошир продовжив зривати злість на сусідів по гуртожитку, кидаючись на них з ножем і погрожуючи розправою.

Як відзначили в пресслужбі патрульної поліції, винуватцем кривавого інциденту є громадянин Марокко. Перебуваючи під впливом алкоголю, хлопець розбив дверне скло на п'ятому поверсі. При нанесенні удару він серйозно поранив руку. На звуки збіглися мешканці, привертаючи увагу дебошира на себе. Діставши ніж, зловмисник пішов прямо на них, проте далі погроз справа не зайшла.

На місце події викликали швидку. Хулігана госпіталізували в лікарню. Задля забезпечення безпеки медиків карету супроводжував наряд поліції. Надавши необхідну медичну допомогу, хлопця доставили у відділення поліції для з'ясування обставин події.

Як повідомили в Telegram-каналі "Х***вий Дніпро", марокканець зі своїми земляками в цьому році заселилися на верхніх поверхах гуртожитку за наказом ректора. За словами студентів, іноземці з самого початку були гучними та досить скандальними. Зробивши ремонт за власний рахунок, вони не впускали до себе інших мешканців, через що ті були змушені тіснитися в підвальній душовій. Будь-які зауваження з приводу неналежної поведінки вони ігнорували або просто робили вигляд, що не розуміють, про що їх просять.

Увага! Фото і відео 18+

У гуртожитку Дніпра п'яний студент влаштував НП

У гуртожитку Дніпра п'яний студент влаштував НП

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дніпро, поліція, студенти
В тему