13 Грудня 2019
Новини

Може створити нову державу – що задумав Путін

Може створити нову державу – що задумав Путін

Для збереження влади після 2024 року президент Росії Володимир Путін може піти на створення нової держави.

Але оскільки Білорусь пручається такій "інтеграції", Путін може використати замість неї тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей. Таку гіпотезу у своєму відеоблозі на YouTube озвучив український журналіст Роман Цимбалюк, пише Оbozrevatel.

"Ви ж знаєте цю версію про те, що нібито Путін хоче створити якусь мегадержаву з республікою Білорусь і очолити її. І таким чином вирішити проблему 2024 року, тому що навіть за російською конституцією він вже не має права далі обиратися. Але Лукашенко опирається. І ось коли я слухав Путіна в Парижі, то у мене виникла думка: він випадково не збирається створити якусь нову державу Росії та окупованих частин Донбасу? Таким чином буде теж нова державна структура", – пояснив її він.

Разом з тим, підкреслив Цимбалюк, таким планом Путін може надати собі ведмежу послугу, адже згодом терористичні гнізда "Л/ДНР" можуть погубити і свого творця – Росію.

"Єдина проблема, що в такому випадку президент Росії може стати головою утворення не дуже здорового. Тому що окуповані частини, куди вони привезли найогидніший вид "русского міра", він просто отруїть весь організм", – робить висновок журналіст.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: росія, володимир путін
В тему