12 Грудня 2019
Новини

У Києві накрили бордель (фото)

У Києві накрили бордель (фото)

В одному із районів Києва цивільне подружжя організувало в квартирі «масажний салон», співробітниці якого надавали сексуальні послуги.

Жителі області, 29-річна жінка та 19-річний юнак, орендували приміщення та заздалегідь підбирали жінок, які систематично займались проституцією. Про це написала пресслужба поліції Києва на сторінці у Facebook.

Вартість послуг за годину стартувала від 1000 гривень. Половину грошей фігуранти забирали собі, а решту – віддавали повіям.

У Києві накрили бордель

Злочинну діяльність припинили у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 303 (Проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Поліцейські провели обшуки за місцем мешкання подружжя та у орендованій квартирі, у ході яких вилучили речові докази – гроші, мобільні телефони та ноутбуки.

Організаторці оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 303 (Проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Їй загрожує до п’яти років тюремного ув’язнення. Щодо її спільника вирішуватиметься питання про його процесуальний статус у кримінальному провадженні.

Також на жінку, яка надавала сексуальні послуги за гроші, склали адміністративний протокол за ст. 181-1 (Заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У Києві викрили діяльність борделю, замаскованого під масажний салон

Його у орендованій квартирі організувало цивільне подружжя

У Києві 29-річна жінка та 19-річний юнак заздалегідь підбирали повій

У Києві викрили діяльність борделю, замаскованого під масажний салон

Як повідомляв OBOZREVATEL:

  • У Києві викрили цілу мережу борделів, замаскованих під масажні салони. Організатором бізнесу виявився колишній правоохоронець, якого ще у 2015 році звільнили. Проте це не завадило чоловіку всі ці роки називати себе поліцейським.

  • Служба безпеки України викрила керівників кількох підрозділів Головного управління Національної поліції у Києві на "кришуванні" місць розпусти.

Підписуйся на наш Telegram. Отримуй тільки найважливіше!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, секс, поліція
В тему

Останні матеріали