10 Грудня 2019
Новини

У Луцьку на тиждень продовжили готівкову оплату за проїзд

У Луцьку на тиждень продовжили готівкову оплату за проїзд

У Луцьку в зв’язку із тестуванням спеціального мобільного додатку, із допомогою якого власники смартфонів зможуть оплачувати проїзд у громадському транспорті, міська рада надала пасажирам можливість розраховуватись готівкою ще протягом тижня.

Із такою ініціативою під час позачергового засідання виконкому, що відбулося сьогодні, 10 грудня, виступив начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, - повідомляє ІА "Волинські новини". 

Він зазначив, що оскільки додаток запрацював лише 10 грудня о 13:00, не всі лучани із ним ознайомились та звикли до нововведення. Саме тому, на думку посадовця, є резон надати лучанам можливість розраховуватись за проїзд готівкою іще тиждень.

«Багато лучан не купували пластикові картки, бо чекали на мобільний додаток. До прикладу, лише 2300 студентів купили електронні квитки. Я пропоную дати людям можливість розраховуватися гривнями у громадському транспорті ще тиждень. І це виключно в тих автобусах, де вже встановлені валідатори, щоб дати час лучанам розібратися із додатком та зрозуміти, як він працює», - звернувся головний транспортник міста до членів виконкому.

Так, виконавчий комітет Луцької міської ради із доцільністю реалізації такої ініціативи погодився, проголосувавши у більшості «за».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, громадський транспорт
В тему

Останні матеріали