10 Грудня 2019
Новини

«Зустріч двох дилерів» - у російському ЗМІ осоромилися через Путіна і Зеленського

«Зустріч двох дилерів» - у російському ЗМІ осоромилися через Путіна і Зеленського

В одній із російських газет "помилилися за Фрейдом".

Публікуючи новини про саміт у "нормандському форматі", який 9 грудня проходив у Парижі, одна з російських газет назвала переговори президентів Росії та України Володимира Путіна і Володимира Зеленського – "зустріччю двох дилерів".

Першим конфуз помітив український користувач соцмережі Facebook Олександр Осташко, а також опублікував фото статті на розЗМІ.

"Біжіть швидше, поки не виправили! Гарантую, о 3:59 за східним часом було так – скриншот знімав я сам. Ридаю", – написав він.

Зеленський і Путін на

Його пост зібрав багато лайків і репостів. Інші користувачі теж посміялися над красномовною помилкою, назвавши її "обмовкою за Фрейдом".

Скриншот

"Новин вам у стрічку з "нормандського саміту". Редактора, напевно, розстріляли", "Нічого поки не змінилося. Сподіваюся, редакторів розстріляють до ранку", "Ще не виправили, пів години пройшло, а вони все ще дилери. Треба думати, це не помилка", "Щось правдиве в цьому є", "Або вільну дали... Ось він і пише про сокровенне", "Шикарне застереження!", "А навіщо приховувати?", "Чарівність", "Але, боюся, справжній дилер там тільки один. Як, втім, і лідер. будь-який", "Т9 і там накосячило", "Добре хоч не "кілерів", "Не в брову, а в око! Помилка за Фрейдом!" – коментують користувачі.

Скриншот

Пізніше вони зазначили, що до ранку 10 грудня вказана газета виправила помилку. Однак статтю вже встигли скопіювати багато інших новинних сайтів, і вона так і розлетілася у мережі з помилкою.

Скриншот

Скриншот

Скриншот

Скриншот

Скриншот

Скриншот

Як повідомляв OBOZREVATEL, президент України Володимир Зеленський не потиснув руку главі Росії Володимиру Путіну. На зустрічі "нормандської четвірки" в Парижі 9 грудня їхнього публічного рукостискання зафіксовано не було, також вони не перетиналися до тих пір, поки не сіли за стіл переговорів.

Не пропусти блискавку! Підписуйся на нас в Telegram

Читайте всі "Новини Росії" на OBOZREVATEL.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, Світ, Політика, курйози
В тему