9 Грудня 2019
Новини

В Україні закрили школу через хвору дитину

В Україні закрили школу через хвору дитину

У Дніпропетровській області закрили школу через дитину, в якої виявили відкриту форму туберкульозу.

За словами місцевої мешканки, школу, де стався інцидент, закрили для миття та дезінфекції. Повідомлення про це з'явилося в групі "Аульська Корупція" в Facebook.

"Якщо вірити тому, що говорять, дівчинка поступила в школу після переїзду. Де і як проходила медкомісію - незрозуміло, але у неї не було медичної картки. За словами матері,"втратили при переїзді, є тільки зі щепленням карта". Коротше, у дівчинки відкрита форма туберкульозу", - написала Римма Ростовцева.

За інформацією видання 5692.com, захворювання відкритої форми виявили в учня 8-го класу. Відомо, що мати дитини аналогічним захворюванням хворіє давно.

Як повідомили кореспонденту OBOZREVATEL в Дніпропетровській обласній адміністрації, про захворювання дитини в школі дізналися ще на початку місяця. Будівлю школи мили і обробляли 3 і 4 грудня.

"Коли учень був на першому обстеженні, у нього не було знайдено туберкульоз. Потім пройшло наступне обстеження, і хворобу у нього виявили. Зараз він госпіталізований",- повідомили в пресслужбі ДніпроОДА.

На даний момент школу закрили, щоб всі батьки змогли обстежити своїх дітей, а вчителі перевірили наявність щеплень.

"Це не карантин", - відзначили в ДніпроОДА.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дніпро, освіта, медицина
В тему

Останні матеріали