8 Грудня 2019
Новини

За два роки втратила двох синів: один загинув при пожежі в Одесі, другий – через онкохворобу

За два роки втратила двох синів: один загинув при пожежі в Одесі, другий – через онкохворобу

«Мамо, люблю тебе, але я помираю», - це були останні слова 16-річного Кирила Трофимчука, ще однієї жертви, виявленої під завалом після пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Про це повідомила в соціальних мережах мати загиблого Олена Трофимчук.

«Прошу молитов за упокій раба божого Кирила. Спи спокійно синочок. Вогонь забрав тебе. Безглузда і жорстока смерть. Люблю тебе нескінченно », - написала вона.

Водночас матір зазначає, що тіло перебуває на ДНК-експертизі. Про дату і час похорону буде повідомлено протягом наступного тижня.

Кирило зв’язувався з матір’ю 4 грудня о 10:23, повідомив, що задихається від диму і попрощався з нею.

Олена Трофимчук розповідала, що син не хотів йти до коледжу. Погано себе почував.

Перед пожежею він набрав її о 10:01 4 грудня і запитав, чи можна не йти йому на навчання, так як у нього паморочиться голова. Кирило був уже біля коледжу. Олена сказала, щоб він йшов на пари.

Потім син подзвонив Олені в 10:19. Він плакав, задихався і розповів про пожежу. Через чотири хвилини Кирило набрав маму знову. Сказав, що любить її. Ще через п'ять хвилин номер був уже поза зоною доступу.

Офіційно інформацію поки не підтвердили. У коментарях до посту Ігор Трофимчук зазначає, що ще не провели експертизу. Хоча це, за його словами, скоріше, формальність.

У іншому повідомленні Олена Трофимчук додала, що тіло знаходиться на ДНК-експертизі.

Зі сторінки жінки відомо, що вона вже втратила одного сина – Іллю. 14 листопада йому мало б виповнитися 18 років. Його не стало через хворобу 1,5 роки тому, в тому ж віці, в якому загинув Кирило.

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, одеса, пожежа, Надзвичайні події
В тему