6 Грудня 2019
Новини

У Луцьку може поменшати маршруток через е-квитки

У Луцьку може поменшати маршруток через е-квитки

Луцькі перевізники відмовляються виходити на рейси через е-квитки. Міська рада попереджає про можливі перебої в роботі, адже можуть не вийти понад 70 автобусів.

Про це йшлося у п’ятницю, 6 грудня, під час пресконференції, повідомляє Волинь Post

На сьогодні видали 89 260 е-квитків, тобто, їх отримала майже половина лучан. ЛПЕ обладнало валідаторами всі тролейбуси з системами відеоспостереження. Долучилося до введення АСОП і підприємство «Санрайз». Утім, «АТП 10701», «АТП 1» та ФОПи відмовилися переходити на е-квиток, шантажуючи Луцьк і лучан, кажуть посадовці мерії.

Із 11-12 грудня, попереджають у міській раді, можуть початися складнощі з транспортом, адже автобусів на рейсах поки поменшає через «страйк» перевізників. Нині йдеться про понад 70 автобусів на різних маршрутах, які можуть не вийти на рейси. Лучан заздалегідь перепросили за незручності і закликали не підтримувати шантаж перевізників. ЛПЕ складе додаткові маршрути, аби охопити якомога більшу кількість людей перевезеннями.

Тож в «Укртрансбезпеку» та поліцію подали лист із переліком підприємців, які не встановили систему АСОП і можуть користуватися нелегальним перевезенням людей.

Якщо людина заходить у транспорт без валідатора, але має картку, вона може їздити безкоштовно, переконують у мерії. Про такі випадки просять повідомляти поліцію та на лінію реагування «15-80».

Перевізникам-відмовникам дали час до 11 грудня, аби перейти на АСОП.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, громадський транспорт, луцька міська рада
В тему