6 Грудня 2019
Новини

Лучанин продавав таблетки з метадоном, якими мав лікуватися

Лучанин продавав таблетки з метадоном, якими мав лікуватися

У Луцьку чоловік збував таблетки із вмістом наркотиків, які отримував для лікування у КП «Луцький центр первинної медичної допомоги».

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пише ІА Волинські новини.

Під час суду встановили, що обвинувачений, будучи на програмі лікування замісної терапії, 20 серпня отримав для власного вживання у КП «Луцький центр первинної медичної допомоги» один блістер із вмістом десяти таблеток, які містять у своєму складі наркотичний засіб метадон.

Під час проведення працівниками УПН ГУНП у Волинській області оперативної закупки він продав ці таблетки за півтори тисячі гривень.

Через місяць 24 вересня чоловік повторив злочин. Отримані для лікування у КП «Луцький центр первинної медичної допомоги» чотири таблетки, які містять метадон, він продав за 500 гривень.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав. Він розповів, що наркотики його просила продавати знайома. Натомість він був змушений здійснювати злочини через скрутне матеріальне становище. У вчиненому щиро розкаявся.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді п’яти років позбавляння волі змінивши його на умовне терміном на три роки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, луцьк, наркотики
В тему